I korthet

Stanley Security, eid av Stanley Black & Decker, er et av verdens 500 største selskaper. Niscayah ble en del av Stanley Black&Decker september 2011 og Stanley Security utgjør nå 17 000 ansatte av totalt 40 000 ansatte i Stanley Black&Decker konsernet. Stanley Security i Norge teller 320 ansatte representert i alle landets fylker. Sikkerhetsprodukter sto på agendaen allerede for 170 år siden med kvalitet og varighet som viktige faktorer. Sikkerhetsløsninger og tjenester står øverst på agendaen til Stanley Security, som i dag er en ledende leverandør av elektroniske sikkerhetstjenester og produkter globalt.


Valg av en sikkerhetsløsning starter med valg av leverandør. Det er først når systemet er levert at du merker forskjell. Når anlegget er ferdig installert starter den egentlige leveransen, det er her vi har vårt fortrinn. Gjennom 170 års erfaring  innen sikkerhetsfaget vet vi hva som er viktigst for deg som kunde. Først og fremst åpenhet i alt vi gjør, videre er det fem viktige områder som sikrer at du som kunde blir fornøyd, vi kaller dette våre fem kontaktpunkter;

 

 1. Det starter med account management som gir deg gode råd om hvordan din virksomhet bør sikres med fokus på rett sikkerhetsnivå tilpasset ditt behov.
 2. Valg av sikkerhetsløsning og en profesjonell installasjon fulgt opp av en prosjektleder ved større prosjekter.
 3. Brukerstøtte og respons etter avtalt servicenivå, fjernadministrasjon og fjernservice, vedlikehold og utvidelser av løsningen.
 4. Sikkerhetsanlegget blir tilknyttet Stanley Securitys FG godkjent alarmsentral med overvåking 24 /7, rask respons og aksjon ved behov.
 5. Fakturering til rett tid og beløp iht avtale.

Stanley Security AS kvalitetssystem er i henhold til malen i NS-EN ISO 9001:2000. Vi er godkjent i henhold til Lov og vaktvirksomhet og FG godkjent, både hva, både hva gjelder alarmmottak på vår alarmsentral, som installasjonsbedrift av sikkerhetsutstyr og det utstyret vi leverer, der det er krav til slik godkjenning. Krav til plettfri vandel gjelder alle våre ansatte, mange av våre systemteknikere og prosjektledere er i tillegg sikkerhetsklarert.
 
Stanley Security kan tilby følgende sikkerhetsløsninger og tjenester i hele Norge:

 • Innbrudd og ransalar
 • Kameraovervåking
 • Adgangskontroll
 • ID kort, adgangskort og kortmateriell
 • Varesikring
 • GPS alarmsikring og overvåking
 • Integrerte sikkerhetsanlegg
 • Alarmoverføring og alarmmottak
 • Utrykningstjeneste
 • Fjernadministrasjon og fjernservice

Kontakt

Telefon: 05010
Kontaktskjema: Trykk her

Samarbeidspartnere

Niscayah og Sønnico er samarbeidspartnere

Niscayah og OSN Gruppen er samarbeidspartnere